Λίγα λόγια για τους διαχειριστές της σελίδας Βασίλη Θελούρα & Κατερίνα Ζαχαράκη.

Βασίλης Θελούρας

Από πολύ μικρός ήξερα πως θέλω να γίνω ηθοποιός. Αν και για ένα παιδί που έρχεται από την επαρχία –είμαι από την πόλη της Λαμίας- τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, η αγάπη μου για το θέατρο με βοήθησε να μείνω προσηλωμένος στο στόχο μου.
Σίγουρα η δουλειά του ηθοποιού είναι απαιτητική , χρειάζεται να δουλεύεις πολύ, να διαβάζεις, να δίνεις το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σου. Παράλληλα όμως είναι κι ένας τρόπος να αντιστέκεσαι, έστω και λίγο, στη μιζέρια που επικρατεί γύρω μας. Είναι σπουδαίο για έναν ηθοποιό να ξέρει ότι μπορεί να αγγίξει την ψυχή έστω και ενός θεατή και ίσως να τη φωτίσει λιγάκι.
Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που ασχολούμαι με το θέατρο. Θεωρώ πως είναι ίσως ο πιο άμεσος και ουσιαστικός τρόπος επικοινωνίας του ηθοποιού με το κοινό. Το παιδικό θέατρο είναι κατά τη γνώμη μου πιο δύσκολο είδος διότι τα παιδιά είναι πιο αληθινά και αν δεν τους αρέσει κάτι δεν μασάνε τα λόγια τους, στο δείχνουν.
Μέσα από τη δουλειά μου έχω γνωρίσει και έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που με έχουν στηρίξει, με έχουν διδάξει και συμβουλεύσει , που είναι δίπλα μου όταν τους χρειάζομαι και εκτός καλλιτεχνικού χώρου και θέλω να τους ευχαριστήσω γι αυτό. Προσδοκώ πάντα να δουλεύω με ανθρώπους που με βοηθούν να εξελίσσομαι, που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος χωρίς απωθημένα και ανταγωνισμό.
Με αφορμή την αγάπη μας για το θέατρο, με τη συνάδελφο ηθοποιό Κατερίνα Ζαχαράκη δημιουργήσαμε το site Κάβα Τέχνης . Στόχος μας είναι να δώσουμε το βήμα σε νέους καλλιτέχνες να μιλήσουν για τη δουλειά τους και να προβάλλουμε θεατρικές , κινηματογραφικές και μουσικές παραγωγές απ’ όλη την Ελλάδα.

Facebook: https://www.facebook.com/vasilisthelouras

Instagram: https://www.instagram.com/vasilis_thelouras/

Κατερίνα Ζαχαράκη

Να ξεπερνάς τα όνειρά σου!
Να φτάνεις εκεί που δεν πιστεύεις ότι μπορείς να φτάσεις!
Να βάζεις χαλινάρια στις φοβίες σου!
Όρια απροσπέλαστα για αρκετούς ανθρώπους, όρια που πάντα ήθελα να κατακτήσω και εξακολουθώ να προσπαθώ!
Μέσα από την τέχνη ανακάλυψα ότι τα όρια δεν υπάρχουν, υπάρχουν μόνο επιθυμίες που χρειάζεται να προσπαθήσεις σκληρά για να τις αγκαλιάσεις. Κάθε ρόλος και ένα καινούριο όριο, κάθε ερμηνεία και ένας καινούριος εαυτός…
Η «ύπαρξη» της Κάβας Τέχνης ήταν ένα όνειρο, ένα όριο, ένας φόβος… Τώρα πια είναι μια πραγματικότητα, μια ανοιχτή αγκαλιά για την Τέχνη, η οποία σου επιτρέπει να γνωρίσεις τον εαυτός σου!!!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail