Article

Έρη Μπαριτάκη, μοντέλο & ηθοποιός!

Είμαι η Έρη Μπαριτάκη και το 2003 υπέγραψα συμβόλαιο με το πρακτορείο New Model Αgency για τηλεοπτικά Spot . Τον ίδιο χρόνο ασχολήθηκα με το ερασιτεχνικό θέατρο όπου και ανακάλυψα τη μαγεία της έκφρασης… Και για μένα αυτό ήταν μια πρόκληση στο να ανακαλύψω τον εαυτό μου… Και έπειτα να αγαπήσω τη ψυχή που έχει όλο αυτό.

Το 2013 ύστερα από παρότρυνση κάποιου φίλου μπήκα στην Saga Models, εκεί δοκίμασα τον εαυτό μου συμμετέχοντας σε Serials. Μικρά ρολάκια, αλλά αρκετά για να με πείσουν ότι αξίζει!

Όπως επίσης την ίδια χρονιά συνεργάστηκα και με το πρακτορείο Αντωνοπούλου Models.

Τον ίδιο χρόνο έκανα και την πρώτη μου φωτογράφηση  με την μοναδική Ναταλία Ελίογλου ( φωτογράφος ).

Το 2015 γνώρισα στην Κρήτη, τον δημιουργικό Νίκο Κικάκη ( φωτογράφος ) και η συνεργασία μας ήταν άψογη.

Το 2016 στη διαφήμιση, κάποιου κομμωτηρίου, γνώρισα τον Κων/νο Βεργάκη (φωτογράφος),  όπου πέρα από τις πολλές επιτυχημένες δουλειές που κάναμε, τον θεωρώ δάσκαλό μου, γιατί από εκείνον διδάχτηκα ουσιαστικά τον φακό. To 2016 ο Κων/νος Βεργάκης γύρισε μαζί μου ένα Clip Spot για το Drift της Ρωσίας. Ο Denis D Videography  το τελειοποίησε με σκοπό να κάνει το γύρω του κόσμου. Στη συνέχεια δοκιμάσαμε το να δημιουργήσουμε Video Clip. Το Τραγούδι λέγεται ΄΄ Δεν είναι αργά ΄΄ ( Στίχοι – Μουσική : Chris Zach, Τραγούδι : Χριστίνα Πλιάτσικα και φιλική συμμετοχή στο Clip: Μανώλης Περάκης ). Πρώτη εμπειρία, αλλά πετυχημένη!

Τέλη του 2016 ξεκίνησα συνεργασία με τον Γιώργο Δεσίπρη ( φωτογράφος ), με τον οποίο δημιουργούμε με πάθος και πολύ φαντασία, μέχρι και σήμερα ιδιαίτερες και εξαιρετικές δουλειές.

Ενδιάμεσα συνεργάστηκα και με άλλους λάτρεις του φακού! Όπως είναι ο Βαρδάκης Γιώργος, Μίγλης Γιάννης, Σπάθης χάρης, Μίμης Μάρκογλου, Άρης Τζανάκης.

Όλες οι συνεργασίες που έχω κάνει ως τώρα ήταν μοναδικές.

Παράλληλα τον Σεπτέμβριο του 2016, μπήκα στο Πειραματικό τμήμα του Δήμου Ηρακλείου. Παρακολουθώ μαθήματα προσπαθώντας να καταφέρω το 100% του στόχου μου. Δάσκαλος μου στην θεατρική σκηνή  ο κος Μάνος Μανιάς.

Ads

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail