Article

Αναστασία Τζελέπη, ηθοποιός!

Είμαι η Αναστασία Τζελέπη κι εδώ κι ένα μήνα είμαι 20 χρονών.

 

Σπουδάζω υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή ”ΙΑΣΜΟΣ” του Βασίλη Διαμαντόπουλου και συγκεκριμένα διανύω το δεύτερο έτος. Ταυτόχρονα διανύω το δεύτερο έτος και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στη σχολή Ναυτιλίας και Βιομηχανίας, στο τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης  και Τεχνολογίας.

Αναστασία Τζελέπη

Ασχολούμαι με την τέχνη του θεάτρου από 8 χρονών και μέχρι σήμερα έχω λάβει μέρος σε σχολικές κι εξωσχολικές παραστάσεις, θεατρικά εργαστήρια και έχω παρακολουθήσει μαθήματα μελοδράματος, όπως επίσης δραστηριοποιούμαι και στο χώρο της μουσικής και του χορού. Σημαντική εμπειρία για εμένα υπήρξε η συμμετοχή μου στο θεατρικό όμιλο του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης όπου στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου ”Ολύμπια τα εν Δίω” έλαβε τη δεύτερη θέση.

 

Η πρώτη επαφή με το χώρο σε επαγγελματικό επίπεδο ήρθε φέτος όπου συμμετέχω στην παράσταση ”Τα Ψηλά Βουνά” του Ζαχαρία Παπαντωνίου, σε σκηνοθεσία Χάρη Βορκά, στο θέατρο Χατζηχρήστου όπου αυτήν τη στιγμή περιοδεύει σε πόλεις της Ελλάδας.

Αναστασία Τζελέπη

Το θέατρο για εμένα είναι ένας μαγικός τρόπος να ζω ταυτόχρονα το σήμερα, το αύριο και το χτες, ενώ παράλληλα μου δίνεται η ευκαιρία να αλλάζω χαρακτήρες και να ταλαντεύομαι ανάμεσα στα ”θέλω” και στα ”αντιθέλω” κάθε ήρωα. Για εμένα το θέατρο ξεβολεύει.. Μπαίνεις στα παπούτσια του ρόλου κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

Ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσω στο επίπεδο να μπορώ να μεταλαμπαδεύσω στο κοινό τα συναισθήματα μου. Να δίνω στο θεατή.. Να τον κάνω να ταυτίζεται.. Να μπορεί να φύγει από την παράσταση έχοντας σκεφτεί, αναλογιστεί κάποια πράγματα για τη ζωή του.

Αναστασία Τζελέπη

Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ένα απρόβλεπτο επάγγελμα. Με αυτό γυμνάζεται συνεχώς το μυαλό, ξεφεύγεις από τη ρουτίνα και το ενδιαφέρον ανανεώνεται συνέχεια. Ωστόσο, όπως και τα άλλα επαγγέλματα είναι ένα επάγγελμα με πολλές δυσκολίες και σκληρό ανταγωνισμό, αλλά έχω την πεποίθηση ότι όταν κάνεις κάτι που αγαπάς πολύ σε δικαιώνει και βιοποριστικά. Ονειρεύομαι για το μέλλον, να μπορώ να ζω το παρόν του με ηρεμία χωρίς το τωρινό άγχος.

 

Ads

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail