Article

Λούρου Σταυρούλα, ηθοποιός & δημοσιογράφος!

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, από πολύ μικρή ηλικία είχα δείξει την κλίση μου προς τις καλές τέχνες και με ιδιαίτερη έμφαση στο θέατρο.

Ήδη από τα σχολικά μου χρόνια άρχισα να παίρνω μέρος σε ερασιτεχνικές παραστάσεις και αυτό ήτανε που με έκανε να καταλάβω τι ακριβώς ήταν αυτό που ήθελα να κάνω στη ζωή: Ήθελα να γίνω ΗΘΟΠΟΙΟΣ!

Λούρου Σταυρούλα

 

Η τύχη τα έφερε έτσι και βρέθηκα μετά τις πανελλήνιες να σπουδάζω  Ηλεκτρονικός – Μηχανικός στο ΤΕΙ Λαμίας, απ’ όπου και αποφοίτησα το 2012. Πριν καλά καλά τελειώσω με τις σπουδές μου ξεκίνησα μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο Των Αλλαγών», με σκοπό να κυνηγήσω την μεγάλη μου αγάπη. Συγχρόνως με τα μαθήματα υποκριτικής έκανα και μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού, πιάνου και χορού.

Είχα την τύχη όσο ήμουν ακόμα  στη σχολή να πάρω μέρος σε διάφορες παραστάσεις, με ξεχωριστή θέση στην μνήμη μου να κατέχει η παράσταση που είχαμε την τιμή να παίξουμε στο Αρχαίο θέατρο Μακύνειας.

Λούρου Σταυρούλα

 

Στη συνέχεια για κάποιο μικρό διάστημα σταμάτησα κάπως την ενασχόλησή μου με την υποκριτική γιατί μπήκε στη ζωή μου η δεύτερη μεγάλη αγάπη, η δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από τη σχολή του ΑΝΤ1 το 2014 και από τότε δουλεύω σαν δημοσιογράφος σε διάφορα sites. Αυτή τη περίοδο με βρίσκεται στο Athens24.gr, στο Athens24.com και στο e-kafeneio.gr.

Επειδή όμως οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται παράλληλα με τη δουλειά μου άρχισα να δουλεύω πάλι σαν ηθοποιός και πρωταγωνίστησα στο πρώτο σήριαλ στο WebTV του Star Channel, «12». Στη συνέχεια ήρθαν κι άλλοι ρόλοι σε ταινίες και διαφημίσεις, όπως στην γαλλική ταινία «Le fort des fous» σε σκηνοθεσία Narimane Mari, την οποία είδαμε πρόσφατα στη Documenta 14.

Λούρου Σταυρούλα

 

Το τελευταίο ένα χρόνο περίπου λαμβάνω μέρος στο ντοκιμαντέρ «Αρχαίων Δράμα» για λογαριασμό της ΕΡΤ και το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστούσα στο σήριαλ του EXTRA Channel, «Eξόντωση». Πέρα από όλα αυτά βρίσκομαι και σε συζητήσεις για ένα νέο θεατρικό έργο.

Αν με ρωτήσει κάποιος τι είναι αυτό που με έχει κερδίσει στο θέατρο, ειλικρινά νομίζω πως είναι κάτι το οποίο δεν θα μπορέσω ποτέ να το απαντήσω με ακρίβεια. Μόνο αν το ζήσεις και το αγαπάς πραγματικά θα καταλάβεις πως όντως το συναίσθημα που αισθάνεσαι όταν είσαι πάνω στην σκηνή δεν περιγράφεται με λέξεις.

Λούρου Σταυρούλα

 

Εύχομαι μέσα στα επόμενα χρόνια να καταφέρουμε  – όχι μόνο εγώ αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπάμε αυτό που κάνουμε- να  μπορούμε να βιοποριζόμαστε αποκλειστικά από το επάγγελμά μας, γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος και δημιουργεί μόνο όταν ασχολείται με αυτό που πραγματικά τον εκφράζει.

Ads

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail