Article

Υποψήφια στις ευρωεκλογές η αγαπημένη ηθοποιός Αντιγόνη Γλυκού με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η Αντιγόνη Γλυκού γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Αμέσως μετά το πέρας των γυμνασιακών σπουδών ενεγράφη στην Σχολή θεάτρου του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Πολύ πριν την τελική της αποφοίτησή, με άριστα, της δόθηκε η ευκαιρία αλλά και η άδεια από τη Σχολή να εργαστεί στον χώρο του θεάτρου. Είχε την μεγάλη ευκαιρία να εργαστεί με μεγάλους ηθοποιούς, όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Κώστας Χατζηχρήστος και ο Γιάννης Γκιωνάκης. Έχει λάβει μέρος σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε τηλεοπτικές παραγωγές. Από το 1995 και μετά ασχολήθηκε με το παιδικό θέατρο ενσαρκώνοντας η ίδια ρόλους των έργων, αλλά και διδάσκοντας νεότερους ηθοποιούς, καλύπτοντας έτσι τις υποκριτικές ανάγκες των ρόλων που απευθύνονται στο πιο ευαίσθητο και απαιτητικό κοινό που είναι τα παιδιά. Συνεργάζεται επίσης με Αθηναϊκούς εκδοτικούς οίκους στην παρουσίαση βιβλίων.

Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και πάντοτε ενδιαφερόταν για τα κοινά. Με καταγωγή από την Μακεδονία και συγκεκριμένα από τον Κολινδρό και το Αιγίνιο Πιερίας, είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στην Πατρίδα και την Θρησκεία.

Είναι έγγαμη από το 1993, μιλάει Αγγλικά και έχει ταξιδέψει εκτενώς στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Σήμερα διαμένει στην Αθήνα, ενώ δεν διέκοψε ποτέ τις επαφές της με το τόπο και τους ανθρώπους της ιδιαίτερης πατρίδας της.

Υποψήφια στις ευρωεκλογές με την Ελεύθερη πατρίδα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

FB:

Email:  antigoniglykou2019@gmail.com

Καλή επιτυχία στην αγαπημένη συνάδελφο,φίλη Αντιγόνη Γλυκού.

Ads

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail