Article

Ιωάννης Λάτσης – Φακλής, ηθοποιός!

Ονομάζομαι Ιωάννης Λάτσης – Φακλής. Γεννήθηκα το 1989 στην Σπάρτη Λακωνίας. Έζησα και μεγάλωσα στην Σκάλα Λακωνίας. Σπούδασα υποκριτική στην Δραματική Σχολή του Βασίλη  Διαμαντόπουλου ‘’Ίασμος’’ και αποφοίτησα το 2011. Από το 2ο έτος της σχολής, μαθητής ακόμα ξεκίνησα να εργάζομαι ως ηθοποιός. Δούλεψα με πολύ σπουδαίους ανθρώπους του χώρου που στα πρώτα μου βήματα με βοήθησαν και με καθοδήγησαν στην μετέπειτα εξέλιξη μου.

Ιωάννης Λάτσης – Φακλής

Η πρώτη μου δουλειά έρχεται το 2009 με την μαύρη κωμωδία της Έφης Μεράβογλου ‘’Ζητείται Δράκουλας’’ για 4 συνεχόμενες σεζόν. (Οι δυο σεζόν σε bar theatre και οι επόμενες στο χώρο τέχνης 92art). Ήταν η πρώτη που με εμπιστεύτηκε και με ανέδειξε. Το λιγότερο που της χρωστάω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τα επόμενα χρόνια συνεχίζω  μαζί της συνεργασία και ακολουθούν οι παραστάσεις (Dreamville στο θέατρο Ελυζέ, Freaks στο θέατρο Εργοτάξιον, Πίστεψε σε κάτι, Οκτώ γυναίκες κατηγορούν εσένα σε χώρους bar theatre και μετέπειτα καλοκαιρινή περιοδεία με το τελευταίο έργο.

Ιωάννης Λάτσης – Φακλής

 

Παράλληλα βρίσκομαι στο θέατρο Επί κολωνώ με την εξπρεσιονιστική παράσταση ‘’Πεινάει κανείς; ’’ σε σκηνοθεσία Αθηνάς Παππά. Ακόμα ένα μεγάλο σχολείο για μένα από την μεγάλη αυτήν ηθοποιό.

Ιωάννης Λάτσης – Φακλής

 

Συνεχίζω με τον σκηνοθέτη Νίκο Κατράκη και με την παράσταση ‘’Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα’’ στο θέατρο ‘’Χώρος Τέχνης Ασωμάτων’’.

Το 2014 συνεργάζομαι με το θέατρο ‘’Μπρόντγουαιη’’ στην παιδική παράσταση ‘’Η Πεντάμορφη και το Τέρας’’ σε σκηνοθεσία Βασίλη Πλατάκη.

Ιωάννης Λάτσης – Φακλής

 

Αυτήν την περίοδο έχω ξεκινήσει πρόβες για μια νέα θεατρική παράσταση που θα ανέβει την επόμενη σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία αυτή.

Επίσης έχω κάνει σεμινάρια Υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και φωνητική-τραγούδι με τον Χρίστο Θεοδώρου.

Ιωάννης Λάτσης – Φακλής

 

Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Από το 2009 δουλεύω χωρίς διακοπή και θα προσπαθήσω να συνεχίσω έτσι για μια ζωή. Για όσο μπορώ να κάνω Θέατρο θα κάνω. Εκεί υπάρχω, εκεί αναπνέω.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την Κάβα Τέχνης που δίνει την ευκαιρία  σε εμάς τους ‘’νέους ηθοποιούς’’ να παρουσιάσουμε την δουλειά μας αλλά και να συστηθούμε στον κόσμο.

 

 

Ads

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail